Përditësohet ueb faqja jonë!

Të dashur klient, faleminderit që shfrytëzoni shërbimet tona dhe blini automjete nga ne. Në përpjekjet tona, për të qenë sa më afër klientëve dhe veçmas duke aplikuar përdorimin e teknologjive, ju njoftojmë se kemi përditësuar ueb faqen tonë, autosalloniprishtina.com. Më shumë funksionalitete, më shumë mundësi, më shumë qasje për zgjedhje perfekte të veturës që do […]