Financimi

Jemi duke punuar në vazhdimësi që për blerësit tanë të ofrojmë mundësi atraktive dhe të përballueshme për blerje të veturave.

Aktualisht, ne mundësojmë blerjen e veturave me kredi përmes të gjitha bankave Kosovarë.

Në këtë drejtim ne mbështesim klientët tanë për të ofruar informatat dhe këshillat adekuate të financimit të veturës me kredi bankare.

Prandaj, herë pas here shiko këtë faqe e cila mund të plotësohet me oferta të financimit të blerjes.

 

A ke pyetje për financimin e veturës tënde të ardhshme?

 

Na shkruaj, na thirr, na vizito – kurdo!

 

 

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *