Shërbime

Zëri i blerësit ka ndikim të fuqishëm në rritjen e performancës sonë ndaj ofrimit të shërbimeve cilësore. Që nga themelimi, mijëra klient të kënaqur, janë dëshmia më e mirë e punës dhe rritjes së vazhdushme e cilësisë së shërbimeve tona.

Çdo ditë, në showroomin tonë, do të gjeni automjete prej markave më me renome Evropiane dhe botërore.

 • Ju do të keni oferta atraktive dhe mundësi të përshtatshme për blerje.
 • Ju do të blini vetura të përzgjedhura individualisht prej stafit tonë nga vendi i origjinës.
 • Ju do të gjeni një veturë të sigurt për rrugë, të bukur, të pajisur më së miri dhe çmim të përshtatshëm e të përballueshëm.
 • Ju jeni të inkurajuar të na shkruani dhe kontaktoni kurdo dhe do të jemi të lumtur të u ofrojmë shërbime për vetura.

 

Çka ofrojmë?

 

 • Import dhe eksport të automjeteve të shfrytëzuara dhe të reja prej Evropës;
 • Shitje të automjeteve;
 • Shitje të veturave me porosi, transport të veturave nga Gjermania dhe vendet tjera Evropiane;
 • Auto-bartje të veturave në defekt brenda Kosovës për klientë;
 • Dokumentim origjinal të veturave;
 • Shërbime të homologimit, regjistrimit dhe kontrolleve teknike.
 • Një vit të plotë sigurim si dhe tabela RKS në momentin e blerjes së veturës;
 • Përkujdesje maksimale përmes pastrimit të veturave të disponueshme në sallon;
 • Këshillime falas për blerësit potencial dhe klientët gjatë dhe pas përzgjedhjes së veturës;
 • Mundësi ndërrimi të veturave, në veçanti për klientët tanë;
 • Siguri për blerje të veturave të përdorura dhe të reja – Veturat janë të përzgjedhura individualisht nga specialistët tanë në vendin fizik të origjinës së blerjes, janë të kontrolluara teknikisht përpara daljes për shitje në sallon.
 • Mundësi të blerjes së veturave me kredi me të gjitha bankat e Kosovës.

 

A ke pyetje? – Na vizito ose na thirr.

 

Shihemi në sallon!

 

 

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *