Kontakti

AUTO SALLONI PRISHTINA


Adresa: Magjistralja Prishtinë - Shkup, kilometri i tretë, Çagllavicë, Republika e Kosovës


Web: www.autosalloniprishtina.com


E-mail: [email protected]


Mob: +386 49 235 777


Mob: +377 44 405 777


Mob: +386 49 181 912


Mob: +377 44 181 912


Fax: +381 38 235 777Posta elektronike

Të fundit
Modeli: S-MAX 2.0 TDCI
Ngjyra: E BARDH╦
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: GLA 220 CDI 4MATIC
Ngjyra: E BARDH╦
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: GOLF VII 1.6 TDI
Ngjyra: E ZEZ╦ METALIKE
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: DS 5 2.0 HDI
Ngjyra: E ZEZ╦ METALIKE
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Kërkuesi
Marka
Modeli
Karburanti
Viti
Cmimi
Të Veçuara
BALLINA | VETURAT NË SALLON | SHËRBIMET | MBËSHTETJA | GALERIA | KONTAKTI | HARTA | PËR NE

Materialet e ekspozuara në faqe janë prodhim i Auto Sallon Prishtina. Shfrytëzimi i pa autorizuar i materialeve është shkelje e të drejtave autoriale dhe dënohet në bazë të ligjeve të aplikuara në Republikën e Kosovës. Për të shfrytëzuar materialet ju duhet të pranoni kushtet e Auto Sallon Prishtina.
Copyright ę 2004 - 2012 autosalloniprishtina.com