Shërbimet

Auto Salloni Prishtina ofron një numër të madh të shërbimeve në tregun e shitë-blerjeve të automjeteve.


Ndër tjera ne ofrojmë;


- Importin dhe eksportin e automjeteve nga të gjitha vendet e Evropës.
- Shitjen e automjeteve.
- Ndërrimin e automjeteve.
- Doganimin e automjeteve.
- Sigurimin e automjeteve.
- Regjistrimin e automjeteve.
- Punojmë edhe me porosi dhe kryejmë transportin e veturave.
- Importojmë vetura të reja dhe të shfrytëzuara.
- Mundësojmë blerjen e veturave me kredi me të gjitha bankat e Kosovës.
- Mundësojmë dhënien e veturave me këste mujore.


Tek ne, klienti e gjenë veturën të cilën dëshiron ta blej me 1 vit sigurim, me 1 vit regjistrim si dhe tabela të Republikës së Kosovës.


Për informata shtesë, ju lutem të na kontaktoni;


1. Përmes numrave kujdestar të telefonit;
Mob: +386 49 235 777, +377 44 405 777, +386 49 181 912, +377 44 181 912
2. Përmes email: [email protected]
3. Shkruani koment duke specifikuar interesimin tuaj në kontakt formën e poshtëshënuar.
4. Ose na vizitoni në sallonin tonë.


Posta elektronike

Të fundit
Modeli: S-MAX 2.0 TDCI
Ngjyra: E BARDH╦
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: GLA 220 CDI 4MATIC
Ngjyra: E BARDH╦
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: GOLF VII 1.6 TDI
Ngjyra: E ZEZ╦ METALIKE
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: DS 5 2.0 HDI
Ngjyra: E ZEZ╦ METALIKE
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Kërkuesi
Marka
Modeli
Karburanti
Viti
Cmimi
Të Veçuara
BALLINA | VETURAT NË SALLON | SHËRBIMET | MBËSHTETJA | GALERIA | KONTAKTI | HARTA | PËR NE

Materialet e ekspozuara në faqe janë prodhim i Auto Sallon Prishtina. Shfrytëzimi i pa autorizuar i materialeve është shkelje e të drejtave autoriale dhe dënohet në bazë të ligjeve të aplikuara në Republikën e Kosovës. Për të shfrytëzuar materialet ju duhet të pranoni kushtet e Auto Sallon Prishtina.
Copyright ę 2004 - 2012 autosalloniprishtina.com