Për ne

Auto Salloni Prishtina është kompani e specializuar në shitë-blerjen e automjeteve private por edhe atyre transportuese. Me përvojë mbi 20 vjeçare, Auto Salloni Prishtina dëshmon për ofrimin e veturave cilësore duke treguar korrektësi dhe knaqshmëri ndaj të gjithë klientëve.


Ndryshe, kompania jonë nën emrin "Auto Salloni Prishtina" funksionon që nga viti 2004.


Auto Salloni Prishtina ka selinë në kilometrin e tretë në magjistralen Prishtinë-Shkup, ndërsa ka bashkëpunëtorë të shumtë si në Kosovë ashtu edhe në vendet tjera të Evropës dhe më gjerë.


Gjatë gjithë këtyre viteve së ekzistuari, kompania jonë kryesisht është furnizuar me automjete nga Evropa prej vendeve me traditë si; Gjermania, Franca, Italia, Britania e Madhe, Spanja.


Me rritjen e kërkesave dhe mundësive të transportit, Auto Salloni Prishtina, ofron edhe automjete nga vendet e Amerikës (SHBA-të) si dhe vendet Aziatike (kryesisht Japonia).


Vizioni jonë është që për tregun Kosovarë të ofrojmë vetura cilësore të cilat i përmbushin dhe i tejkalojnë pritshmëritë e klientëve duke u bazuar në; kualitet, cilësi, qëndrueshmëri, harxhime të vogëla, estetik dhe ruajte të ambientit.


Ne si kompani për tregun kosovarë ofrojmë automjete të shfrytëzuara por edhe të reja.


Veturat të cilat ekspozohen në sallonin tonë janë të përzgjedhura në mënyrë specifike duke u bazuar në parimet e lartshënuara.


Kompania jonë bënë kërkime të vazhdueshme për preferencat dhe shijet individuale që kanë klientët për modelet dhe llojet e veturave.


Synimi jonë është që klientët aktual dhe ata të mundshëm potencial, të jenë jashtëzakonisht të kënaqur.


Blerësit tanë të kënaqur me shërbimet tona të ofruara janë motiv pozitivë i vizionit tonë.


Juve ju mbetet të na vizitoni.


Me kënaqësi dhe dashamirësi ju mirëpret stafi jonë.


Posta elektronike

Të fundit
Modeli: ML 350 CDI
Ngjyra: E Bardh
Cmimi: Euro
Statusi: I Doganuar
Modeli: Golf VII 1.6 TDI DSG
Ngjyra: E Kuqe Metalike
Cmimi: Euro
Statusi: I Doganuar
Modeli: C3 1.6 HDI
Ngjyra: E Bardh
Cmimi: Euro
Statusi: I Doganuar
Modeli: Land Rover 2.7D
Ngjyra: E Bardh
Cmimi: Euro
Statusi: I Doganuar
Kërkuesi
Marka
Modeli
Karburanti
Viti
Cmimi
Të Veçuara
BALLINA | VETURAT NË SALLON | SHËRBIMET | MBËSHTETJA | GALERIA | KONTAKTI | HARTA | PËR NE

Materialet e ekspozuara në faqe janë prodhim i Auto Sallon Prishtina. Shfrytëzimi i pa autorizuar i materialeve është shkelje e të drejtave autoriale dhe dënohet në bazë të ligjeve të aplikuara në Republikën e Kosovës. Për të shfrytëzuar materialet ju duhet të pranoni kushtet e Auto Sallon Prishtina.
Copyright 2004 - 2012 autosalloniprishtina.com