Mbështetja

Auto Salloni Prishtina angazhohet që ti mbështes klientët e vetë duke u ofruar këshillime dhe sugjerimi në lidhje me automjetin(specifikacionet, shpenzimet, si të mirëmbahet automjeti, etj,), në mënyrë që ata të ndahen sa më të kënaqur.


Po ashtu, ne ju mbështesim për mundësit për blerje me të gjitha bankat e Kosovës.


Në mënyrë specifike, ne i mundësojmë klientëve tanë, transportin e automjeteve brenda territorit të Kosovës por edhe nga e gjithë Evropa.


Për informata shtesë, ju lutem të na kontaktoni;


1. Përmes numrave kujdestar të telefonit;
Mob: +386 49 235 777, +377 44 405 777, +386 49 181 912, +377 44 181 912
2. Përmes email: [email protected]
3. Shkruani koment duke specifikuar interesimin tuaj në kontakt formën e poshtëshënuar.
4. Ose na vizitoni në sallonin tonë.


Posta elektronike

Të fundit
Modeli: S-MAX 2.0 TDCI
Ngjyra: E BARDH╦
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: GLA 220 CDI 4MATIC
Ngjyra: E BARDH╦
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: GOLF VII 1.6 TDI
Ngjyra: E ZEZ╦ METALIKE
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Modeli: DS 5 2.0 HDI
Ngjyra: E ZEZ╦ METALIKE
Cmimi: Euro
Statusi: I DOGANUAR
Kërkuesi
Marka
Modeli
Karburanti
Viti
Cmimi
Të Veçuara
BALLINA | VETURAT NË SALLON | SHËRBIMET | MBËSHTETJA | GALERIA | KONTAKTI | HARTA | PËR NE

Materialet e ekspozuara në faqe janë prodhim i Auto Sallon Prishtina. Shfrytëzimi i pa autorizuar i materialeve është shkelje e të drejtave autoriale dhe dënohet në bazë të ligjeve të aplikuara në Republikën e Kosovës. Për të shfrytëzuar materialet ju duhet të pranoni kushtet e Auto Sallon Prishtina.
Copyright ę 2004 - 2012 autosalloniprishtina.com